Ви тут: Головна > Новини > Містечко казкових мрій

Містечко казкових мрій

Кожного дня у нашій рідній «Мальві» відбуваються дива. Так трапилося  і одного літнього сонячного дня з дітьми  середньої групи «Веселка». Малята разом з вихователем Юлією Анатоліївною  вирушили у незвичайну подорож до  міста «Казкових мрій».

Читати  далі

 Щоб туди потрапити,  «веселчата»   летіли на літаку та ракеті, їхали на машині, потім  пересіли у швидкісний потяг. Але пригоди тільки розпочиналися, на своєму шляху дітям доводилося виконувати різні завдання.

Наприклад, безконтактна рухлива гра з інтелектуальним навантаженням «Знайди та назви фігуру» додала малятам позитивного настрою та зняла емоційну напругу.

Вихователь  організувала   хвилинку  милування квітами  рідного краю.

Вихованці із великим задоволенням спостерігали та мали можливість вдихнути  аромати квітів та назвати  їх: мальви, лілії, піони, іриси, троянди, ромашки тощо.

Із великим захопленням діти малювали свої улюблені рослини крейдою на асфальті,  дотримуючись певної дистанції.

Дошкільнята  швидко виконали всі завдання і отримали справжні іменні  «бокси» з набором іграшок, різноманітних конструкторів.

Діти вирішили втілити свої мрії у життя і завзято взялися будувати свої споруди: будинок для іграшкових чоловічків,  літак майбутнього, замок для принцеси, зоопарк для тварин, багатоповерхівки тощо.

Граючись, діти ділилися розповідями  про свої  мрії.

Дитячі  мрії   такі різні,  але завжди із щасливим кінцем.  Подорож завершилася,  а діти  продовжували мріяти…

Нехай у малечі  буде щасливе, безтурботне дитинство!